SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

Niet zomaar een
succesverhaal

ISO2HANDLE werkt in de voor leken bijna onbegrijpelijke wereld van de kwaliteitsmanagementsystemen (KMS). Het belangrijke voor nu is dat die wereld een wereld van papierwerk is. Bergen en bergen papierwerk om aan bepaalde certificeringen te voldoen, waardoor bedrijven mogen blijven werken.

Case: ISO2HANDLE

Vroeger droomde wij ervan om bedolven te worden onder het bureaucratische papierwerk dat gepaard gaat met certificeringen zoals de ISO 9001 en VCA normen. Niets leek ons, kleine hummeltjes, leuker dan dagenlang sleutelen met managementsystemen en compliancy- en kwaliteitsvraagstukken — het werk van mannen in pakken.

Helaas. Onze wegen liepen anders en we kwamen terecht in de online marketing.

Waren onze jongensdromen uitgekomen dan weten we zeker dat vandaag de dag het team achter ISO2HANDLE onze helden zouden zijn. Eerlijk, dat zijn ze nog steeds. Zij krabden zichzelf eens stevig achter de oren; waar was al dat papierwerk goed voor in dit digitale tijdperk?

Vervolgens ontwikkelde ISO2HANDLE een gebruiksvriendelijk out-of-the-box managementsysteem dat het (papier)werk en uiteindelijk de levens van de KAM coördinatoren die werken met certificeringen een heel stuk leuker maakt.

En systemen die levens makkelijker maken, daar krijgen wij energie van! Energie die we gelukkig toe mochten passen om ISO2HANDLE digitaal op de kaart te zetten.

Marc Abbink
Eigenaar

De resultaten

Half jaar na start samenwerking, bron: Google Analytics

0

High potential zoektermen in de top 5 van Google

0 %

toename in proefaccounts

0 %

groei in website bezoeken

"Onze samenwerking met Conversie marketeers heeft ons echt naar het volgende niveau gebracht. Dankzij hun kennis en kunde op het gebied van SEO en SEA hebben we enorme stappen gemaakt in het aantal demo aanvragen, de kwaliteit van de aanvragen, de kosten per aanvraag en de uiteindelijke omzet."

Over ISO2HANDLE

ISO2HANDLE werkt in de voor leken bijna onbegrijpelijke wereld van de kwaliteitsmanagementsystemen (KMS). Het belangrijke voor nu is dat die wereld een wereld van papierwerk is. Bergen en bergen papierwerk om aan bepaalde certificeringen te voldoen, waardoor bedrijven mogen blijven werken.

Om dit alles een heel stuk makkelijker en beter beheerbaar te maken heeft ISO2HANDLE een out-of-the-box KMS ontwikkeld. Een flexibel platform, dat gebruikers zelf in kunnen richten voor elke norm waar ze aan moeten voldoen.

Want er is niet één certificering (zoals ISO 9001), maar vele verschillende. En die zijn binnen ISO2HANDLE allemaal te beheren.

Het systeem dat nu staat is een time- en lifesaver, omdat het certificeringen makkelijker, inzichtelijker en minder stressvol maakt. Kortom, ISO2HANDLE is een simpel en sterk product — iets waar veel mensen heel veel profijt van zouden hebben.

Nu moeten al die mensen daar nog achter komen.

De vraag

De jongens en meiden achter ISO2HANDLE zijn een stel knappe koppen dat een prachtsysteem in elkaar hebben gezet en hands-on als ze zijn hebben ze ook jaren hun eigen online marketing gedaan.

Echter, het begon steeds meer tijd en energie te kosten terwijl een exponentieel stijgende lijn in de resultaten uitbleef. Het was tijd voor hulp.

ISO2HANDLE kwam daarom bij Conversie Marketeers en wij mochten een professionaliseringsslag maken op het gebied van online marketing, zoals SEO en SEA.

Het team liet direct weten hoe serieus ze zijn: de doelstelling die wij op ons bureau kregen was een verdubbeling van het aantal binnenkomende leads binnen een jaar. Een uitdaging, daar houden we van.

Begin 2020 trapten we het project af met doelgerichte advertising op LinkedIn en Google Ads.

De oplossing

Maak het simpel.

Dat was de oplossing. Want wat ISO2HANDLE wel met hun gebruiksvriendelijke systeem lukte kwam niet terug op hun website. Omdat ISO2HANDLE bomvol mogelijkheden zit kwam het al snel overweldigend over voor bezoekers.

Daarom hebben we aanpassingen gedaan waardoor gebruikers direct inzagen dat het systeem laagdrempelig en makkelijk in gebruik is. Kleine voorbeelden hiervan zijn verschillende call-to-actions, zoals:

‘’Software ingewikkeld? Niet bij ISO2HANDLE’’

‘’Uitproberen zegt meer dan 1.000 woorden’’

Tegelijkertijd ging onze Google Ads-specialist aan de slag met het opnieuw inrichten van de campagnes. Daar was nog veel winst te behalen en met wat slimme tweaks leverde dit al snel meer op.

"Conversie marketeers brengt een hele analytische kijk op marketing campagnes met glasheldere doelen en heel veel humor. De wil om campagnes primair vanuit een analytische bril te willen benaderen, gecombineerd met ijzersterke live dashboarding zorgt er voor dat zaken als meningen en gevoel zich eerst moeten bewijzen in de praktijk. En dat maakt ze enorm doeltreffend."

Certificeringen & Partners