Office Olympics: wie pakt het goud in de zinderende finale?

Office Olympics: wie pakt het goud in de zinderende finale?

Tokio zet je schrap, onze Conversie helden zijn in topvorm. En HOE! Of zoals Mark zou zeggen: “Biet ‘m in de rugge!” Negen rondes, evenveel helden, winnaars, verliezers, bloed, zweet en tranen. Alles voor die felbegeerde podiumplek! Onze Office Olympics: een dag met een gouden randje 🥇

Office Olympics Aftermovie

Gekwalificeerden

Epke wie?

  1. Elia Quentin – aka Monsieur Q.
  2. Nico Bosman – The Gunner
  3. Arco Bergman – Topatleet derde helft
  4. Dennis Olthof – ‘Die Lange’
  5. Ruben ‘Gym Rat Beast’ Schouten
  6. Rick de Visser – motto: Moet dat nou?
  7. Adriaan de Kluiver – Stille Adrie
  8. Mark Kedde – Mad Mark
  9. Sam Golbach – Biertje?

Terwijl iedereen nog even uitstrekt, een laatste sigaret rookt en zijn bier wegzet maken de topatleten zich klaar voor de strijd!

De scheids en jury

Dit geweldige spektakel had geen bestaansrecht zonder de strenge, maar rechtvaardige, begeleiding van de scheidsrechter Duck den Hoed. Super gedaan Duck, Hulde 🙌

Daarnaast was ook de Jury, bestaande uit Mariangela en Suzanne, een onmisbaar element in deze bloedstollende olympische strijd. Niet alleen zorgden zij voor de puntentelling en de toelichting op de spellen, ook de uitreiking van de medailles was een belangrijke en eervolle taak. Bedankt dames 💐

Programma

Surfen, skateboarden en klimmen staan bij de Spelen van volgend jaar in Tokio al op het olympisch programma, wij hebben nog een paar suggesties. Wat dacht je van Paper Toss Boss, Office Bowling en de Mug Race? De Office Olympics telt negen krankzinnige rondes, geschikt voor elk kantoor. Op teletekstpagina 555 vind je het volledige programma.

Klaar voor the battle of the fittest?

Let the battle for the medals begin!

Wedstrijdverslag

De olympische strijd is geen voorgekookte koers. Pijnlijke nederlagen, een publiekslieveling die onder de druk bezwijkt, maar ook mooie comebacks en ware office helden. Elia Quentin ontsteekt het vuurtje en ook Bosman en Olthof maken een sterke indruk.

Voor de wedstrijd lijkt Bosman laconiek:

“We hebben geen keuze, we moeten wel aanvallen!”

De race is net 25 minuten oud als hij de daad bij het woord voegt. Op het bochtige Dizzy Parcours is Bosman de initiator van een kopgroep, die hij samen met Arco Bergman en Elia Quentin vormt. De voorsprong wordt maximaal en in wisselende samenstelling is dit de groep die tot de finale meerijdt. Zo geven de heren de rest van het team het nakijken op dit onderdeel.

“Office Bowling!” schalt er ineens keihard door de catacomben van het kantoorstadion. De blikken zijn gespannen en de drukkende sfeer belooft een strijd op topniveau. Duck bied aan om als balast te dienen voor de bowlingstoel slashbal, dit blijkt geen topidee maar lache was het wel 😜

Basketballen, iedereen dacht “makkie”, maar Paper Toss Boss bleek een kluif waar menig atleet zich op had verkeken. De spanning was om te snijden en al snel vlogen de papieren basketballen het kantoor door.

Flonkerton, het klinkt als een aflevering van Spongebob maar dit onderdeel was een ware nekbreker. Het onderdeel waarbij men een afstand moet afleggen met een volle papierdoos onder elke voet, bleek een lastigere opdracht dan op papier leek.

Alles geven!

Niet alleen Bosman is in vorm, ook de andere teamleden kunnen goed meekomen. Adriaan de Kluiver valt in totaal drie keer aan. Mark Kedde ontdekt de ‘ontnieter’ in zichzelf. De enige die tegenvalt is publiekslieveling Rick de Visser. De atleet lijkt niet helemaal in vorm te zijn. Of zoals Mark zou zeggen: “Klotezooi!”

Erepodium

Bosman voegt uiteindelijk de daad bij het woord en schrijft het goud op zijn naam. Elia, die zilver pakt, is zijn tranen nauwelijks de baas. Diep geëmotioneerd schreeuwt hij: “Drie honderdsten! DRIE!”. Hij stormt naar de kleedkamer, maar verschijnt na een peptalk van Suzanne uiteindelijk toch bij de uitreiking. De derde plek is voor Mark, die zo trots is op zijn bronzen plak dat zijn versie van het Wilhelmus drie blokken verder te horen is.

Mooie wedstrijd, goed gestreden!

De winnaars 🏆

Conversie Marketeers voor een betere wereld

De Office Olympics is onderdeel van onze strijd voor een betere wereld… en de betere feestjes! We hebben 2019 volgepland met leuke, lekkere en grappige evenementen en zamelen daarmee geld in voor goede doelen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van de bovenste plank 😉 Wie, hoe, wat, waar en wanneer check je in ons Goed Doel, Beter Feest-stappenplan.

Credits: 📷 Foticoon / 📹 Sam Golbach / 🖊️ Marlouk Rodijk

Ook zo enthousiast over dit artikel?
Deel deze blogpost op social media!