4.8

WAT IS EEN INTERSTITIAL?

Een Interstitial is een pagina waar een advertentie op wordt getoond wanneer men van de ene naar de andere pagina gaat. Soms gaat deze tussenpagina binnen enkele seconden weer weg, of een gebruiker moet eerst op “ga door” klikken om verder te gaan. Vaak worden interstitials gebruikt om bezoekers een app te laten downloaden, of zich aan te melden voor een nieuwsbrief. Deze interstitials verschijnen vaak enkel wanneer een bezoeker via een andere pagina wordt doorverwezen, en niet wanneer men rechtstreek naar de website gaat.