SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

CONTENT

Content is de naam voor alle inhoud op een webpagina. Dit zijn niet alleen de teksten, maar ook alle afbeeldingen, video´s en banners. Content is waar het om draait bij een website. Als de content goed is dan zullen bezoekers vaker terugkeren op een site. Het is dan ook belangrijk om continue nieuwe content te creëren en deze te verspreiden. Een veel gebruikte manier om dit te doen is doormiddel van bloggen.

Content = king

Zoals gezegd is content dus erg belangrijk voor je bezoekers. En als het belangrijk is voor je bezoekers dan is het ook belangrijk voor de zoekmachines. Zoekmachines hechten dan ook steeds meer waarde aan goede content. Content die daadwerkelijk van toegevoegde waarde is. Bij het scannen van je website scannen de zoekmachines er naar je content en wordt dit ingedeeld onder dunne en dikke content.

Content verspreiden

Oke, dus je hebt een blog en je vult deze meerdere malen per week aan met nieuwe artikels, en nu? Nu wil je natuurlijk mensen weten dat die content er is, nu is het dus tijd om je content te verspreiden. Dit kan op verschillende manieren, zo kun je bijvoorbeeld een nieuwsbrief gebruiken maar met de komst van social media is het een stuk gemakkelijker geworden om snel je content onder de aandacht te brengen. Plaats je nieuwe content? Schakel dan meteen je social media kanalen in om dit onder de mens te brengen.

Certificeringen & Partners