SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

ON-PAGE OPTIMALISATIE

On-page optimalisatie vormt de basis voor de vindbaarheid van uw website.

Onze SEO specialisten creëren met on-page optimalisatie dé basis voor uw online vindbaarheid

Het optimaliseren van een website bestaat uit on-page optimalisatie en linkbuilding (off-page optimalisatie). De eerste stap in het proces van zoekmachine optimalisatie is on-page optimalisatie. On-page optimalisatie is, zoals de naam al doet vermoeden, het optimaliseren van iedere pagina van een website.

Tijdens de on-page optimalisatie kijken we naar diverse aspecten van uw website. Zo worden niet alleen de websteksten geoptimaliseerd volgens de laatste SEO richtlijnen maar optimaliseren we ook de afbeeldingen. Daarnaast creëren we op basis van de content een interne linkstructuur om uw bezoekers (en Google) aan te geven waar bepaalde informatie te vinden is binnen uw site.

Vertel ons over uw project

De eerste stap in het SEO proces

SEO oftewel zoekmachineoptimalisatie start met het optimaliseren van iedere pagina op je website. Elke pagina dien je te af stemmen op één relevante zoekterm (eventueel met varianten).

Relevante zoektermen

De basis voor het optimaliseren van je website is een gedegen zoekwoordonderzoek. Termen die relevant zijn voor je doelgroep gebruik je om elke pagina af te stemmen op de zoekvraag van je doelgroep.

Optimaliseren op inhoud

De zoekwoorden uit het zoekwoordenonderzoek moeten worden verwerkt op verschillende onderdelen van je website, zoals in paginatitels, headers, bodytext, url’s en in de meta-data. Soms kan het nodig zijn om enkele nieuwe pagina’s te creëren, die speciaal worden ingericht voor de specifieke nieuwe zoekwoorden.

Optimaliseren op techniek

On-page optimalisatie betekent dat we ook moeten kijken naar de technische aspecten van je website.Belangrijke onderdelen zijn de technische indexeerbaarheid (bijv. de aanwezigheid van een sitemap of het hebben van duplicate content), de vormgeving (denk aan de opmaakcode en alt-tags voor afbeeldingen) en de snelheid waarmee de website wordt ingeladen.

Certificeringen & Partners