SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

LINKBUILDING

Bouw autoriteit op door middel van relevante inkomende links

Linkbuilding draait om het plaatsen van links naar uw website. Wanneer deze links van relevante en kwalitatief goede websites komen dan zullen de zoekmachines uw site beter waarderen waardoor u hogere posities in de zoekresultaten haalt. Linkbuilding is dus onmisbaar als het gaat om het scoren van hoge posities in de zoekmachines.

Linkbuilding is niet iets wat zo maar even tussendoor gedaan kan worden. Zeker nu steeds meer bedrijven zich ervan bewust zijn dat het opbouwen van links belangrijk is voor de vindbaarheid van de website. Voor effectieve linkbuilding is het belangrijk om de juiste strategie te kiezen en deze gedisciplineerd uit te voeren. Ervaring is een succesfactor in het linkbuilding, het inschakelen van een specialist is dan ook zeker aan te raden. Onze linkbuilders zijn exact op de hoogte van de regels die zoekmachines hanteren om de kwaliteit van de zoekresultaten te waarborgen.

Vertel ons over uw project

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van links vanaf externe webpagina’s naar je eigen website. Hoe groter het aantal links hoe groter de kans dat uw website hoge posities behaalt in zoekmachines als Google en Bing. Daarbij is het wel belangrijk hoe goed de verwijzende website bekend staat bij de online zoekmachines.

Meeste stemmen gelden

Inkomende links werken als het ware als stemmen voor uw website. Hoe meer stemmen, hoe hoger de online autoriteit die de zoekmachines aan uw website toekennen. En een hoge autoriteit zorgt weer voor een betere positie van uw webpagina’s.

Vooral doorgaan

Google hecht veel waarde aan een linkprofiel, wat organisch groeit en bestaat uit diversiteit. Daarom genereren we alleen relevante links, die leiden naar de homepage maar ook naar dieper liggende pagina’s. Ook het linken vanaf social media platformen zetten we in om uw website nog beter te laten scoren.

Certificeringen & Partners