SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

SOCIAL MEDIA MARKETING

Een effectieve social strategie kan uw business helpen groeien, uw aanwezigheid vergroten en betrokkenheid met uw doelgroep opbouwen.

Social media vormen een belangrijk onderdeel van de hedendaagse samenleving en het online landschap. Platformen als YouTube, Facebook en LinkedIn kunnen uitstekend worden ingezet om marketing(communicatie) doelstellingen te realiseren.

Social media marketing zoals we dat noemen, wordt gebruikt om de online dialoog aan te gaan met klanten en andere geïnteresseerden. Niet alleen om nieuwe prospects te winnen, maar veeleer om doelen als klantloyaliteit, -tevredenheid en merkvoorkeur na te streven. Hoewel van social media marketing kan leiden tot hogere loyaliteit, klanttevredenheid, merkvoorkeur en uiteindelijk meer omzet, is het belangrijk om in gedachte te houden dat social media een middel is en geen doel an sich. Een juiste inzet van social media begint dan ook met het vaststellen van een eenduidige doelstelling en een helder doelgroepprofiel.

Vertel ons over uw project

Online vindbaarheid

Mensen over de hele wereld zijn verbonden via allerlei sociale netwerken. Zonder hoeven smijten met aantallen en cijfers kunnen we u nu al zeggen dat social media een enorm bereik hebben. Op basis van onderzoek naar het online gedrag van uw doelgroep adviseren we over de inzet van de juiste social media.

Online engagement

Nog belangrijker dan het selecteren van juiste social media kanalen is vast te stellen welke content u moet communiceren. Ook hier vormt het online doelgroeponderzoek de basis. De uitkomsten van dit onderzoek stellen ons namelijk in staat om samen met u de juiste topics te bepalen om uw doelgroepen aan te zetten tot verdere actie.

Online conversie

Door op het juiste moment relevante content te communiceren, zorgen we ervoor dat uw doelgroepen niet alleen geïnteresseerd zijn in uw bedrijf en producten of diensten, maar dat ze ook daadwerkelijk contact hierover willen. Relevantie, content marketing en lead nurturing spelen een cruciale rol bij de inzet van social media marketing. Wij helpen u daar graag bij.

Certificeringen & Partners