SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

ADVERTEREN OP FACEBOOK

Adverteren op Facebook is de perfecte manier om een gerichte groep mensen te bereiken.

Facebook is het grootste socialen netwerk ter wereld, en met 8,4 miljoen gebruikers in Nederland ook het belangrijkste Social Media kanaal van ons land. Facebook heeft een immens grote database met uitgebreide persoonsprofielen en interesses waardoor het perfect medium is om een gerichte groep mensen te bereiken.

De targetting opties met Facebook advertenties zijn ontzettend uitgebreid. Het is mogelijk om voor een groot bereik te gaan en de advertenties op alle Facebook gebruikers in Nederland te richten. Maar het is ook mogelijk om advertenties te richten op mensen die interesse tonen in uw product of waarvan de leefsituatie perfect aansluit bij uw product of dienst.

Vertel ons over uw project

Het grootste social media platform ter wereld

Facebook is het grootste sociale netwerk dat mensen met elkaar in contact brengt. Alleen al in Nederland zijn er al bijna 10 miljoen gebruikers. Adverteren via Facebook wordt dan ook steeds interessanter om je online bereik uit te breiden.

Specifieke targeting opties

Naast de relatief lage concurrentie biedt Facebook de mogelijkheid om zeer nauwkeurig doelgroepen te selecteren en te targeten. En dit gaat behoorlijk ver. Zo kunt u uw doelgroep bepalen aan de hand van: locatie, leeftijd, opleidingsniveau, geslacht, interesses, relatiestatus en combinaties hiervan.

Meten is weten

De statistieken binnen Facebook zijn goed verzorg. Hierdoor ziet u direct wat het adverteren op Facebook u oplevert. U krijgt inzicht in het bereik van de advertentie, hoeveel mensen op de advertentie hebben geklikt, uw pagina hebben geliked, gedeeld of een andere actie hebben ondernomen.

Certificeringen & Partners