SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

ADVERTEREN IN BING

Adverteren in Bing heeft direct impact en creëert
een groter bereik op het internet voor uw bedrijf

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld, maar zeker niet de enige. Er zijn ook andere zoekmachines en één daarvan is een opkomst aan het maken en krijgt een steeds groter marktaandeel. Dit is de zoekmachine van Microsoft genaamd Bing. Het marktaandeel van Bing in Nederland is momenteel 2,3%.

Het adverteren in Bing is op het moment erg interessant omdat Bing Ads een relatief nieuw advertentieplatform is. Omdat het nieuw is zijn er nog maar weinig adverteerders actief op Bing, waardoor de concurrentie flink lager is dan bij Google Adwords. Hierdoor is het dus een stuk goedkoper om op Bing te adverteren. Naast dat de kosten bij Bing lager zijn, zijn de advertenties ook nog eens beter zichtbaar. Heeft u nog meer redenen nodig om te beginnen met adverteren in Bing?

Vertel ons over uw project

Relevanter voor uw doelgroep

Bing heeft slimme partnerships met online giganten als Yahoo en Microsoft. Maar ook Mozilla Firefox heeft ervoor gekozen om Bing als standaard zoekmachine te gebruiken. Als uw website veelal wordt bezocht via Firefox kan het dan ook raadzaam zijn om uw website ook te optimaliseren voor Bing.

Coming to America

Bing heeft in Amerika een aanzienlijk marktaandeel van 25-30%. Dit komt natuurlijk door de het samengaan met Yahoo. Maar niet alleen in Amerika is Bing flink aan het groeien, ook in Europa timmert deze zoekmachine aan de weg.

Bing’ers geven meer uit dan Google’ers

Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers via Bing 60% meer uitgeven dan bezoekers uit Google (Comscore september 2014). Heef u een webshop, dan kunt u deze kans natuurlijk niet mislopen.

Sneller resultaat met Bing

Binnen Bing heeft u (nu nog) te maken met minder concurrentie en kunt u dus sneller een goede ranking behalen. In vergelijking met Google adverteren nog steeds weinig bedrijven op Bing. Het is dus mogelijk om hier met een paar aanpassingen flinke stappen in te maken.

Certificeringen & Partners