SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

TELEFONISCHE CONVERSIES

Krijg meer inzicht in het conversiepercentage van uw website door telefonische conversies in kaart te brengen.

Het inzichtelijk maken van uw marketingactiviteiten is belangrijk. Een campagne in Google Adwords, Zoekmachine optimalisatie en andere vormen van online marketing hebben één doel en dat is u in contact brengen met potentiele klanten. De call tracking software van onze partner AdCalls geeft u de mogelijkheid om telefonische contactmomenten vanuit uw advertenties of website te kunnen meten.

Met behulp van telefoon tracking kunnen wij u helpen om inzicht te krijgen in welke zoekwoorden of online kanalen u contactmomenten opleveren. Daarnaast kunnen wij u een enorm inzicht geven in wie er contact met u opgenomen heeft. Op deze manier kunt u beter beoordelen welke online inspanningen daadwerkelijk resultaten opleveren en kunt u uw boodschap specifieker afstemmen op verschillende doelgroepen en segmenten. Ook is het mogelijk om alle telefoongesprekken op te nemen en zo uw service te  verbeteren.

Vertel ons over uw project

Integratie met Google Analytics en Adwords

Alle telefonische conversies zijn inzichtelijk in zowel Analytics als Adwords. Hierdoor blijven dit de belangrijkste tools om uw online resultaten terug te zien. Niet oneindig veel tools of programma´s waar u moet inloggen om dan nog maar te zwijgen van het leggen van verbanden tussen alle data.

Inzicht in de ROI op de bij ons afgenomen diensten

Data is een belangrijk deel van ons vak. Wij zorgen er dan ook voor dat we alle verkregen data verzamelen, analyseren en structuren in een begrijpelijk rapport. En dat nemen we ook nog eens persoonlijk met u door zodat u exact weet waarvoor u betaalt en belangrijker nog wat uw ROI is!

Certificeringen & Partners