SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

MUISOPNAMES

Door middel van muisopnames krijgen we inzicht in het gedrag van uw websitebezoekers.

In de wereld van online marketing zijn er erg veel tools om te bekijken hoe bezoekers zich gedragen op uw website. Met behulp van bijvoorbeeld Google Analytics is het heel eenvoudig om te bekijken welke pagina’s wel of niet presteren. Echter uitvinden waarom bezoekers een pagina verlaten is een stuk ingewikkelder.

Ons team kan het gedrag van uw sitebezoekers inzichtelijk maken met behulp van muisopnames. Dit zijn anonieme opnames van alle klikbewegingen van uw gebruikers. Hiermee kunnen we problemen die uw gebruikers ervaren met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid en interne structuur in kaart brengen. Het doel van deze opnames is het  identificeren van bottlenecks op uw website die bounce- en verlatingsgedrag veroorzaken. Hierdoor krijgt u inzicht in welke stappen u kunt ondernemen om uw conversie te optimaliseren

Vertel ons over uw project

Inzicht in het gedrag van echte klanten

Door de muisbewegingen van daadwerkelijke websitebezoekers op te nemen, krijgen we nauwkeurig inzicht in hoe klanten en andere geïnteresseerden zich gedragen binnen uw website. Deze waardevolle inzichten delen we met u via zogenaamde heat maps en via de daadwerkelijke opnamen.

Bottlenecks voor conversie herkennen

Op basis van het verkregen inzicht, kunnen we bepalen waar de bottlenecks zich binnen bepaalde webpagina’s bevinden. Blijft de bezoeker bovenaan ‘hangen’? Krijgen specifieke contentblokken meer aandacht dan andere? Worden bepaalde links vaak aangeklikt? De antwoorden op deze vragen stellen ons in staat om uw online conversie te optimaliseren.

Testen op verschillende apparaten

Het opnemen van de muisbewegingen beperkt zich niet alleen tot desktop gebruikers. Ook smartphone en tablet gebruikers blijven niet onopgemerkt. Hoe kan het ook anders in het mobiele tijdperk waarin we zijn aanbeland…

Certificeringen & Partners