SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

CONTENT MARKETING

Content marketing draait om de relatie tussen u en uw klant. Met originele en waardevolle content weten we uw klanten voor lange tijd aan u te binden

De hedendaagse internetgebruiker besteedt nauwelijks nog aandacht aan de grote hoeveelheid advertenties op websites. Dit wordt ook wel banner blindness genoemd. Uit dit verschijnsel is content marketing ontstaan: een marketing techniek die draait om het maken, aanbieden en verspreiden van kwalitatief hoogwaardige, relevante en consistente content.

Dit komt erop neer dat u moet zorgen voor de juiste content, op de juiste plaats en op het juiste moment. U legt de basis voor conversatie. Content marketing verbetert dus niet alleen de relaties met uw klanten, maar ook uw reputatie. Dit zorgt voor een groter marktaandeel, een groter bereik, en meer bezoekers. Wij zijn ons er van bewust hoe belangrijk een succesvolle content marketing campagne is. Daarom creëren we informatieve, waardevolle en verleidende content die de interesse van uw klanten grijpt. Ons team staat voor u klaar met een content marketing strategie op maat.

Vertel ons over uw project

Doelgroep duidelijk?

Content begint met het weten wie uw doelgroep is, met welke uitdagingen uw klanten te maken hebben en waar uw klanten zich op het internet bevinden. Hoe beter we dit in kaart hebben, hoe relevanter we uw content kunnen opstellen en hoe eerder we uw doelgroep triggeren

Er gaat niets boven trouwe klanten

Beloon ‘de harde kern’ binnen uw klantenkring voor hun trouw. Positieve verhalen van deze fans vormen een krachtig middel om andere klanten en vooral geïnteresseerde bedrijven (lees: toekomstige nieuwe klanten) net dat laatste zetje te geven om contact met u op te nemen.

Kijk goed om je heen

“Keep your friends close, and your enemies closer.” (Sun Tzu – militair strateeg in het oude China). Wat doet de concurrentie en hoe? En waar laat de concurrentie steken vallen? Wij helpen u om dit in kaart te brengen en waar mogelijk een concurrentievoordeel te pakken.

Certificeringen & Partners