SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

Score online,
win met R.A.C.E.

Op weg met R.A.C.E.

Wil je online scoren dan kan alles gelijk in de hoogste versnelling, maar eerst de baan verkennen en kijken waar je meters kan maken heeft ook zijn voordelen. Daarom ontwikkelden we ons R.A.C.E.-model, waarmee we jouw bedrijf helpen om voor goud te gaan.

Met R.A.C.E. gaan we eerst jouw publiek écht bereiken (REACH), zetten ze aan tot actie (ACT) en zetten ze om in klanten (CONVERT). En die nieuwe klanten? Dat worden jouw nieuwste influencers (ENGAGE). Een kind kan de auto in de was zetten…

R

Reach

Publiek is er om te bereiken

Om online te scoren moet je wel mensen hebben om te bereiken. Of zoals Cruijff zou hebben geslobberd: “Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.” Dus dat betekent meters maken en tot de massa doordringen. Door content met kwaliteit trekken we meer bezoekers naar jouw online touchpoints. Want bedenk maar zo; REACH is ook maar gewoon bereik in het Engels.

Creëer je eigen podium

  • Kwalitatief hoogstaande content voor je online touchpoints
  • Vergroot je online bereik dramatisch
  • Meer verkeer naar bestaande kanalen
Ja, dit wil ik !
A

ACT

Niet lullen, maar poetsen; aan de slag!

The time to ACT is now, dus gaan we aan de slag want jouw bedrijf verkoopt zichzelf niet. Of wel? Want met onze slimme oplossingen heb je geen werk aan je marketing, maar werkt je marketing.

Zet je online marketing aan het werk

  • Oplossingen die écht werken
  • Je hele online marketing wordt ingericht
  • Bereik in korte tijd nieuwe doelgroepen
Let's go!
C

Convert

Van bezoekers naar klanten

Statistieken zijn leuk en cijfers hartstikke gaaf, maar het zegt allemaal weinig als het niets oplevert. Wij weten hoe deze wereld werkt en dat is met centen. Dus heb jij geen bezoekers nodig, maar klanten. En daar gaan wij voor zorgen.

Conversie op de eerste plek

  • Een conversierate die omhoog gaat, dat wil jij toch ook?
  • We helpen je om vooruit te blijven gaan
  • Leer de geheime trucs die morgen nog werken
Converteer me!
E

Engage

De finish is niet het eindpunt

Nadat wij met je klaar zijn weet je niet meer wat boven of onder is, maar één ding weet je zeker: je wil meer! En dan werkt niets beter dan jouw klanten die jou verkopen. Want wij zijn goed, maar je klanten zijn de beste marketeers tot jouw beschikking.

Creëer een blijvende impact

Ga voor impact!

Go, go, gone. Als eerste over de finish met R.A.C.E.

Of R.A.C.E. echt werkt? Wij werken met R.A.C.E, jij leest dit…reken uit je winst! Dus werk jezelf niet langer in het zweet door uren gas te geven terwijl de handrem er nog op staat. Check onze succesverhalen en zie dat R.A.C.E. werkt!

Zie de resultaten

Certificeringen & Partners