SUCCESVERHALEN

tip

Beoordelingen

4.8

Adverteren op Google?

  • Efficiente campagne
  • Vindbaar op de juiste termen
  • We maken uw website niet alleen vindbaar maar zorgen ook dat uw bezoekers overgaan tot de gewenste actie.

MET DEZE KLANTEN SCOREN WE AL ONLINE

Case study details

Adverteren op Google?

Adverteren op google is de snelste manier om uw zichtbaarheid in deze zoekmachinegigant te verbeteren! Meld je aan en start vandaag nog!

Van start-up tot multinational

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam
eget urna sed neque posuere condimentum.

Adverteren op Google?

Ziet u al uw concurrentie adverteren op google waardoor uw website bezoekers mist loopt? Of wilt u gewoon uw concurrentie voor zijn door als eerste te beginnen met deze advertenties? Adverteren op google is de snelste manier om uw zichtbaarheid in deze zoekmachinegigant te verbeteren! Er worden dagelijks duizenden zoekopdrachten gedaan in Google. Ook uw potentiele klanten maken gebruik van Google. Door te adverteren op google bent u boven of naast de gewone ‘organische’ zoekresultaten te zien met doelgerichte tekstadvertenties. Het zou toch mooi zijn om met uw website bovenaan de eerste pagina van Google te staan?

Adverteren op Google: hoe werkt het?

Adverteren op Google is net als bij iedere andere advertentievorm natuurlijk niet gratis. Waar adverteerders voor een advertentie in een tijdschrift voor de plaatsing betalen, betalen adverteerders die adverteren via Google Adwords (het advertentieplatform van Google) per click, deze methode wordt ook wel Cost Per Click (CPC) genoemd. Een adverteerder geeft per zoekwoord aan hoeveel hij bereid is om te betalen voor één click. Vervolgens bepaalt Google aan de hand van verschillend factoren (waaronder concurrentie en relevantie van een website) op welke positie de advertentie vertoond wordt. Dit proces wordt bij iedere zoekopdracht herhaald. Het optimaliseren van een advertentiecampagne op Google vergt dan ook veel tijd en aandacht.

Adverteren op Google: de mogelijkheden

Adverteren op Google kan op verschillende manieren. Zo zijn er de ‘normale’ tekstadvertenties boven en naast de zoekresultaten. Voor webshops met veel producten is er Google Shopping. Aan de hand van een feed worden producten uit de webshop met een afbeelding en de prijs weergegeven boven of naast de zoekresultaten. Een andere manier om te adverten op Google is via het Display-netwerk. Het display netwerk bestaat uit een groot aantal websites waarop beeldadvertenties vertoond worden. Deze beeldadvertenties worden vertoond op basis van vooraf gekozen doelgroepen en onderwerpen.

“De beste manier om eindelijk je online doelen te behalen is honderden artikelen over SEO en SEA te lezen, met je handen in je haren je laptop uit het raam gooien, Conversie Marketeers bellen en hen het laten doen. Dan komt alles goed. Alleen nog een nieuwe laptop kopen.”

 

Martijn de Frankrijker

Efficiente campagne

Aan de hand van uw budget richten wij uw campagne zo efficient mogelijk in met het beste rendement.

Online scoren

We maken uw website niet alleen vindbaar maar zorgen ook dat uw bezoekers overgaan tot de gewenste actie.

Vindbaar op de juiste termen

Aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek filteren wij de zoektermen met de meeste potentie.

Succesverhalen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 1

Tja, oordeel zelf
Koen Jacobs
Koenjacobs.nu
“GOED, BETER, BEST... Conversie Marketeers!”
Mark Nijkamp
Medipas
Echte marketing professionals met kennis van zaken! Goede adviezen en pragmatische aanpak!

Certificeringen & Partners