Testimonials

We zijn erg trots op de resultaten die wij voor onze klanten behalen. Tevreden klanten geven ons dan ook enorm veel energie.

“Je kunt nog zo'n goede dienst leveren, maar als je het niet aan de man kan brengen door onder andere je website, ben je nog nergens. Met dat besef kwam ik in aanraking met Conversie Marketeers. Zij pakken alle facetten van een goede website aan en daardoor krijg je gelijk het idee dat je aan het goede adres bent. Mijn website wordt nu goed gevonden, wat mij al veel nieuwe cliënten heeft gebracht. Het is de investering dus zeker waard! Je kan altijd terecht bij CM met vragen, en ze denken altijd met je mee. Kortom, een aanrader voor bedrijven die meer willen halen uit hun business!”
Mark Stroebel
Personal Impulse
“Laat ik het zo zeggen: ieder zijn vak. Ik ben een tekstschrijver, een goeie al zeg ik het zelf. Ik weet van een paar onderwerpen heel veel af, en van veel onderwerpen een beetje. Als ik over die laatste categorie meer wil weten, ga ik op zoek naar specialisten, zoals Nico en Elia van Conversie Marketeers. Zij analyseerden het websitegebruik van STOWA en presenteerden de resultaten zeer helder en overzichtelijk aan de medewerkers. Zonder stropdas én zonder poespas. Maar met veel aanknopingspunten voor concrete verbeteringen.”
Bert-Jan van Weeren
Stowa (tekst en van Weeren)
“Conversie Marketeers helpt ons kantoor al jaren met online markering. Door de jarenlange inzet van Conversie Marketeers is de omzet verdubbeld!”
Sibren Ekelmans
Ekelmans financieel advies
“Conversiemarketeers is een fijne partij om mee samen te werken. Dankzij haar advies en rapportage kunnen wij onze campagnes optimaal bijsturen. Betere resultaten én focus op de juiste doelgroep. Hoe sterker je online staat, des te meer boekingen. Wij willen zoveel mogelijk gasten laten genieten van Texel. Conversiemarketeers draagt haar steentje bij.”
Heidi Amende
TexelSelect.nl