Pay Per Click Management

Adverteren in Google

Adverteren in Google heeft direct impact en creëert
een groter bereik op het internet voor uw bedrijf

Als wij u vertellen dat Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is dan vertellen wij u niets nieuws. Wilt u een groot bereik op het internet halen, dan kunt u niet om Google heen. Een campagne in Google Adwords, het advertentieplatform van Google, is de juiste tool om binnen korte tijd verzekerd te zijn van een groot bereik.

Door de juiste zoektermen te kiezen en hier een campagne om heen te bouwen kunnen wij voor u in Google de aandacht trekken van mensen die gericht op zoek zijn naar uw dienst of product. We laten uw advertenties perfect aansluiten op de zoekopdrachten van uw doelgroep, zodat u binnen no-time no-time talloze relevante bezoekers bereikt. Conversie Marketeers zijn gecertificeerd voor Google Adwords waarmee we aantonen dat we over alle benodigde kennis beschikken om uw campagne succesvol te maken.

De grootste zoekmachine ter wereld

Adverteren in Google zorgt ervoor dat je bekend wordt binnen het grootste online zoekplatform te wereld. Meer dan 90% van alle internetbezoekers gebruikt Google voor het online zoeken naar het antwoord op hun vragen.

Remarketing is geen stalken

Het netwerk van Google biedt de mogelijkheid om uw website verlaters om te vormen tot terugkerende bezoekers door middel van remarketing

Display netwerk

Het display-netwerk van Google is uitermate geschikt om uw naamsbekendheid te vergroten bij potentiële klanten

Ook Youtube is van Google

De tweede grootste zoekmachine ter wereld is YouTube. En laat dat platform nou ook van Google zijn. Zet YouTube in om een nog groter bereik te creëren en je doelgroep te binden door middel van online video.

Als gecertificeerd Google Partner zijn we in staat om succesvolle en winstgevende campagnes in te richten

45

Adwords accounts in beheer

123

Zoeknetwerk campagnes

17

Youtube campagnes

54

Display netwerk Campagnes

38

Remarketing campagnes

45

Online successen

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw business een online boost te geven

Wat klanten over ons zeggen

Bekijk alle testimonials

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

(optioneel)