Web Development Services

Online adverteren

Online adverteren heeft direct impact en geeft uw merk door middel van sterke posities een aanzienlijk groter bereik en exposure

Onze dienstverlening op het gebied van online adverteren bestaat uit:
Google Adwords, Bing ads en Facebook advertising

Adverteren in Google

Adverteren in Google zorgt ervoor dat je bekend wordt binnen het grootste online zoekplatform te wereld. Meer dan 90% van alle internetbezoekers gebruikt Google voor het online zoeken naar het antwoord op hun vragen.

Adverteren in Bing

Binnen Bing heeft u (nu nog) te maken met minder concurrentie en kunt u dus sneller een goede ranking behalen. In vergelijking met Google adverteren nog steeds weinig bedrijven op Bing. Het is dus mogelijk om hier flinke stappen in te maken.

Adverteren op Facebook

Naast de relatief lage concurrentie biedt Facebook de mogelijkheid om zeer nauwkeurig doelgroepen te selecteren en te targeten. Zo kunt u uw doelgroep bepalen aan de hand van: locatie, leeftijd, geslacht, interesses en combinaties hiervan.

Online adverteren (kosten-per-klik) is snel en efficiënt. Door jarenlange ervaring met verschillende platformen zijn we in staat om doelgerichte campagnes voor u in te richten. We beheren uw accounts op dagelijkse basis en monitoren biedingen en budgetten om zo een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

38%

Toename doorklikpercentage

29%

Afname kosten per klik

25%

Stijging gem. advertentiepositie

21%

Toename kwaliteitsscore

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw business een online boost te geven

Neem vandaag nog contact met ons op om uw business een online boost te geven.

Testimonials

See all testimonials
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

(optioneel)