Email Marketing

E-mail Marketing

We creëren op maakt gemaakte e-mail campagnes die perfect aansluiten bij uw doelgroepen en helpen om op een effectieve manier nieuwe klanten te werven.

E-mail marketing afgestemd op de interesses van je doelgroep zorgt voor meer betrokkenheid en een hogere online conversie.

E-mail marketing is een ideaal middel om je producten of diensten digitaal te promoten. Maar veel bedrijven hanteren hier nog steeds een ‘select all’ aanpak. Dezelfde boodschap naar de gehele database met e-mailadressen. De truc is om informatie te verzenden die voor iedere afzonderlijke ontvanger relevant is. Dit kost echter wel tijd en energie.

Conversie Marketeers helpt ondernemers en bedrijven om e-mail marketing in te zetten als middel om meer betrokkenheid te creëren bij de doelgroep. Daarbij sturen we altijd op data. Door het online zoekgedrag van de doelgroep nauwkeurig in kaart te brengen, weten we welke onderwerpen de doelgroep aanspreken en bieden we de juiste informatie op het juiste moment. Omdat de campagnes écht relevant zijn, boeken ze ook écht resultaat.

E-mail marketing strategie

Our team will develop the best strategy to attract the defined target audiences and establish their information needs.

Opzet en inrichting campagne

Nog nooit met een professionele e-mailtool gewerkt? Geen probleem. Wij richten de tool voor je in en zetten je campagne klaar voor gebruik.

E-mail template Design

Voordat je een eerste mail verstuurt, heb je natuurlijk wel een template nodig. Wij zorgen voor een template die voldoet aan je huisstijl en ook geschikt is voor weergaven op een smartphone of tablet.

E-mail uitvoering

Niets is belangrijker dan je te focussen op je kernactiviteiten. Daarom nemen wij je de e-mailmarketing werkzaamheden uit handen, zodat jij je bezig kan houden met je core business.

We kunnen alles voor u betekenen vanaf het maken van unieke content tot het beheren van uw e-mail campagnes.

23

Actieve E-mail Campagnes

46

E-mail Template Designs

18

E-mail Marketing klanten

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw business een online boost te geven

Neem vandaag nog contact met ons op om uw business een online boost te geven.

Testimonials

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

(optioneel)