Pay Per Click Management

A/B-testen

Door middel van A/B-testen onderzoeken we hoe we uw website zo effectief mogelijk kunnen inrichten.

Uw website ziet er goed uit en u haalt een redelijke of grote hoeveelheid verkeer binnen. Toch lukt het u maar niet om deze bezoekers om te zetten in klanten. Veel marketing inspanningen zijn gericht op het verkrijgen van verkeer richting een webpagina of website en te weinig op het bereiken van daadwerkelijke doelen zoals de aankoop van een product of de aanvraag van een dienst.

Ons team helpt u uw verkeer om te zetten in resultaten! Hierbij maken we vaak gebruik van A/B testen met behulp van Visual Website Optimizer.  In de A/B-test maken we twee versies van uw aanmeldingsformulier of afrekenproces om te kijken welke beter werkt. Tijdens de test zullen we uw verkeer willekeurig verdelen over de verschillende versies om te kijken welke pagina de beste resultaten oplevert.

Altijd het beste resultaat

De A/B test is een onderzoeksmethode die gebruikt wordt om te onderzoeken wat de meest efficiënte optie van twee mogelijkheden is. Tijdens de test worden er twee versies van een webpagina gelijkmatig vertoond aan de websitebezoekers. De winnende versie zal het conversiepercentage aanzienlijk positief beïnvloeden./p>

Zorg voor een duidelijk kader

Om het beste resultaat uit een A/B test te halen, is het aan te raden om gesegmenteerd te werk te gaan. Test dus telkens kleine aanpassingen en niet meteen twee compleet andere varianten van een pagina. Gebeurt dit wel, dan is het lastig aan te wijzen welke aspecten invloed hebben op het conversiepercentage.

Multi-inzetbaar

A/B Testen kunnen worden toegepast op websites en landingspagina’s, maar ook op banners, nieuwsbrieven en tekstadvertenties. Wij zorgen voor een heldere onderzoeksopzet, stellen de twee versies op en helpen u een hogere conversie te behalen op uw online marketingactiviteiten.

Ons team staat klaar om door middel van a/b-testen uw conversie percentage een boost te geven.

41

uitgevoerde a/b-testen

43%

toename conversiepercentage

32%

afname winkelwagen verlaters

10

Actieve a/b-testen

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw business een online boost te geven

Neem vandaag nog contact met ons op om uw business een online boost te geven.

Testimonials

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

(optioneel)