Web Development Services

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie draait om het verbeteren van het percentage bezoekers dat wordt geconverteerd in klanten. Daarnaast zorgt het voor een toename van aankopen, doorklikpercentages en andere doelen zonder dat het nodig is om extra verkeer naar uw website te trekken.

Onze conversie optimalisatie dienstverlening bestaat uit:
A/B testen, muisopnames en leadgeneratie

A/B-testen

De A/B test is een onderzoeksmethode die gebruikt wordt om te onderzoeken wat de meest efficiënte optie van twee mogelijkheden is. Tijdens de test worden er twee versies van een webpagina gelijkmatig vertoond aan de websitebezoekers.

Muisopnames

Door de muisbewegingen van daadwerkelijke websitebezoekers op te nemen, krijgen we nauwkeurig inzicht in hoe klanten en andere geïnteresseerden zich gedragen binnen uw website. Op deze manier brengen we eventuele bottlenecks in kaart.

Telefonische conversies

Met behulp van telefoon tracking kunnen wij u helpen om inzicht te krijgen in welke zoekwoorden of online kanalen u contactmomenten opleveren. Op deze manier kunt u beter beoordelen welke online inspanningen daadwerkelijk resultaten opleveren.

Doormiddel van conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat uw websitebezoekers overgaan tot de gewenste actie. Ons team staat klaar om uw website te optimaliseren en het conversiepercentage een boost te geven om zo het rendement van uw website te vergroten.

43%

Toename conversiepercentage

32%

afname winkelwagen verlaters

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw business een online boost te geven

Neem vandaag nog contact met ons op om uw business een online boost te geven.

Testimonials

See all testimonials
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

(optioneel)