Google Biedt Een Beta Versie Van De Google Search App Aan

No Comments

Google biedt een beta versie van de Google Search app aan waarmee u experimentele features kunt testen en feedback kunt geven.

searchapp1

Google biedt nu dus een beta versie van de Google Search app aan voor android, die te vinden is in de Google play store. De beta versie zal, zo verwachten wij, minder stabiele en meer onverwachte zoek features bieden zodat gebruikers Google van feedback kunnen voorzien voordat de officiële stabiele versie van de Google Search app gereleaset wordt.

 

U kunt kiezen voor de beta, die er als volgt uitziet:

searchpicture2

Beta gebruikers zullen waarschijnlijk nieuwe features, nieuwe interface ontwerpen, nieuwe zoek features en veel meer gaan testen.

 

Google heeft het nog niet officieel bekend gemaakt, maar ze geven momenteel al wel een Google Now kaart weer in de app die gebruikers uitnodigt om het uit te proberen. De teaser zegt, “Preview nieuwe Google-functies: doe mee aan het Google beta programma om te spelen met experimentele functies voordat ze gereleaset zijn. Omdat je geïnteresseerd bent in de technologie.”

Hieronder ziet u een foto van de Google Now card:

searchapp3

Over ons

We zijn een online marketing bureau met een sterke focus op het verbeteren van online rendement!

Kennis & Inspiratie

Wij delen onze marketing kennis graag met de hele wereld. Daarom stellen we regelmatig whitepapers beschikbaar over uiteenlopende onderwerpen en geven we nuttige hands-on tips!

 

Dit vindt je misschien ook leuk

Bekijk alle blog artikelen