Een nieuwe Google service gaat promoten via sms berichten.

No Comments

text-alerts

Binnenkort kunnen gebruikers die via hun telefoon op Google naar winkel aanbiedingen zoeken, een advertentie voor een nieuwe sms alert service gaan zien.

 

Het bedrijf maakte bekend dat ze een nieuw advertentie format aan het testen zijn die de laatste merk aanbiedingen en updates rechtstreeks bij de telefoon van de klant aflevert via sms berichten. Mensen kunnen klikken om zich aan te melden voor een Google service die promotieberichten afstemt waar ze hoogstwaarschijnlijk in geïnteresseerd zijn.

 

Google heeft apparte sms alert“aanmeldingen” opgezet voor gebruikers die zoeken naar Black Friday deals, Cyber Monday deals, of algemene feestdagen deals. Gebruikers die zich hiervoor aanmelden krijgen sms alerts over aanbiedingen van populaire retailers.

 

De sms promoties zijn gebaseerd op de advertentie waar een gebruiker op reageert, en niet op specifieke product interesses.  Als u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor de Black Friday updates, dan ontvangt u promotie notificaties gebaseerd op deals die op die dag beschikbaar zullen zijn.

 

De promotiemiddelen die gebruikt gaan worden zullen specifiek voor deze service gecreëerd zijn, en eventuele links zullen altijd leiden naar mobiel vriendelijke pagina’s.

Over ons

We zijn een online marketing bureau met een sterke focus op het verbeteren van online rendement!

Kennis & Inspiratie

Wij delen onze marketing kennis graag met de hele wereld. Daarom stellen we regelmatig whitepapers beschikbaar over uiteenlopende onderwerpen en geven we nuttige hands-on tips!

 

Dit vindt je misschien ook leuk

Bekijk alle blog artikelen