adverteren op instagram

No Comments

Gebruikers van het populaire Instagram kunnen er maar beter aan wennen, want het bedrijf achter één van ‘s werelds populairste apps heeft bekend gemaakt dat het later in 2014 zal beginnen met het introduceren van advertenties in Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Hoewel het tot dusver nog niet bekend is wanneer de advertenties precies zullen verschijnen, lijkt de lancering van het marketingplatform niet lang meer op zich te zullen laten wachten.

Advertenties_banen_zich_een_weg_naar_instagram

“De resultaten voor adverteerders zijn erg positief. In bepaalde gevallen leverden de advertenties tot dusver in een uitgebreide testfase zelfs resultaten op die ver boven het te verwachten gemiddelde uitstaken.”, aldus een woordvoerder van Instagram. In juni liet het bedrijf nog weten dat het opgewonden was om haar systeem van deze nieuwe extra functie te voorzien. Daarnaast werd gesteld dat in de daarop volgende maanden de introductie van de advertenties voor gebruikers in de landen met het grootste aantal gebruikers zou volgen. Meteen werd aangegeven dat in de toekomst uiteraard ook andere landen zullen volgen.

 

Dat het Instagram menens is met haar advertentieprogramma mag duidelijk zijn. Niet voor niets deed het voor de ontwikkeling en het beheer van het systeem een beroep op de voormalige regionale directeur van Facebook James Quarles. Quarles kreeg bij Instagram de functie met de niet onaantrekkelijke naam “Global Head of Business and Brand Development”.

 

Het advertentieprogramma van instagram biedt in de toekomst nieuwe opties op het gebied van online adverteren. Meer weten over adverteren op internet? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Over ons

We zijn een online marketing bureau met een sterke focus op het verbeteren van online rendement!

Kennis & Inspiratie

Wij delen onze marketing kennis graag met de hele wereld. Daarom stellen we regelmatig whitepapers beschikbaar over uiteenlopende onderwerpen en geven we nuttige hands-on tips!

 

Dit vindt je misschien ook leuk

Bekijk alle blog artikelen