Mobile Marketing Services

Adverteren op Google?

Adverteren op google is de snelste manier om uw zichtbaarheid in deze zoekmachinegigant te verbeteren! Meld je aan en start vandaag nog!

Een greep uit ons klantenbestand

View all partners
Mark Stroebel
Personal Impulse
“Je kunt nog zo'n goede dienst leveren, maar als je het niet aan de man kan brengen door onder andere je website, ben je nog nergens. Met dat besef kwam ik in aanraking met Conversie Marketeers. Zij pakken alle facetten van een goede website aan en daardoor krijg je gelijk het idee dat je aan het goede adres bent. Mijn website wordt nu goed gevonden, wat mij al veel nieuwe cliënten heeft gebracht. Het is de investering dus zeker waard! Je kan altijd terecht bij CM met vragen, en ze denken altijd met je mee. Kortom, een aanrader voor bedrijven die meer willen halen uit hun business!”

Wat gaat u bereiken met de inzet van Conversie Marketeers?

Efficiente campagne

Aan de hand van uw budget richten wij uw campagne zo efficient mogelijk in met het beste rendement.

Vindbaar op de juiste termen

Aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek filteren wij de zoektermen met de meeste potentie.

Online scoren

We maken uw website niet alleen vindbaar maar zorgen ook dat uw bezoekers overgaan tot de gewenste actie.

Inzichtelijke resultaten

We maken alle resultaten inzichtelijk zodat u altijd op de hoogte bent van het proces

Versla uw concurrenten

Met een uitgekiende strategie slaan we toe waar uw concurrentie het laat liggen.

De juiste doelgroep bereiken

Met uitgebreide targeting opties zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep bereikt wordt.

Adverteren op
Google?

Ziet u al uw concurrentie adverteren op google waardoor uw website bezoekers mist loopt? Of wilt u gewoon uw concurrentie voor zijn door als eerste te beginnen met deze advertenties? Adverteren op google is de snelste manier om uw zichtbaarheid in deze zoekmachinegigant te verbeteren! Er worden dagelijks duizenden zoekopdrachten gedaan in Google. Ook uw potentiele klanten maken gebruik van Google. Door te adverteren op google bent u boven of naast de gewone ‘organische’ zoekresultaten te zien met doelgerichte tekstadvertenties. Het zou toch mooi zijn om met uw website bovenaan de eerste pagina van Google te staan?

Adverteren op Google: hoe werkt het?

Adverteren op Google is net als bij iedere andere advertentievorm natuurlijk niet gratis. Waar adverteerders voor een advertentie in een tijdschrift voor de plaatsing betalen, betalen adverteerders die adverteren via Google Adwords (het advertentieplatform van Google) per click, deze methode wordt ook wel Cost Per Click (CPC) genoemd. Een adverteerder geeft per zoekwoord aan hoeveel hij bereid is om te betalen voor één click. Vervolgens bepaalt Google aan de hand van verschillend factoren (waaronder concurrentie en relevantie van een website) op welke positie de advertentie vertoond wordt. Dit proces wordt bij iedere zoekopdracht herhaald. Het optimaliseren van een advertentiecampagne op Google vergt dan ook veel tijd en aandacht.

Adverteren op Google: de mogelijkheden

Adverteren op Google kan op verschillende manieren. Zo zijn er de ‘normale’ tekstadvertenties boven en naast de zoekresultaten. Voor webshops met veel producten is er Google Shopping. Aan de hand van een feed worden producten uit de webshop met een afbeelding en de prijs weergegeven boven of naast de zoekresultaten. Een andere manier om te adverten op Google is via het Display-netwerk. Het display netwerk bestaat uit een groot aantal websites waarop beeldadvertenties vertoond worden. Deze beeldadvertenties worden vertoond op basis van vooraf gekozen doelgroepen en onderwerpen.

Adverteren op Google?

Onderstaande velden invullen is de eerste stap naar een succesvolle campagne!

 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht